В Івано-Франківській області жінка встромила чоловікові в груди ножа за те, що той запідозрив її у зраді

В Івано-Франківській області жінка встромила чоловікові в груди ножа за те, що той запідозрив її у зраді

02.09.14 08:35 0 769
Минулими вихідними до коломийської міліції надійшло повідомлення вiд лiкаря швидкої медичної допомоги про виявлення трупа коломиянина з колото-рiзаними ранами грудної клiтки. Правоохоронці негайно виїхали на місце події.

Бездиханне тіло 39-річного чоловіка виявила сусідка, яка й викликала медиків. Правоохоронці негайно взялися встановлювати подробиці убивства. Відтак, оглянувши житло громадянина, вони виявили сліди та речові докази вчинення злочину, зокрема закривавлений ніж.

Першочергово підозра впала на 42-річну пасію загиблого, з якою він, за свідченнями громадян, проводив вільний час та неодноразово розпивав спиртні напої. Правоохоронці зустрілись із жінкою, але вона свою причетність до вбивства заперечувала. Однак, під тиском доказів, громадянка зрозуміла, що більше обманювати не зможе та зізналась у скоєному.

Так, за словами правопорушниці, в ході розпивання спиртних напоїв, вони із чоловіком полаялись. Він, мовляв, запідозрив її у зраді та лайливо називав. Не стерпівши, громадянка під впливом алкоголю не змогла стримати емоцій, вхопила ножа, а відтак встромила його в груди коломиянину.

Як зазначив начальник Коломийського МВ УМВС Остап Білейчук, жінку затримали в порядку ст. 208 та розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 КК України (умисне вбивство). Громадянці загрожує позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі майбутні ...

КОМЕНТАРІ