У Львівській області правоохоронці закликають дорослих подбати про безпеку найменших учасників дорожнього руху

У Львівській області правоохоронці закликають дорослих подбати про безпеку найменших учасників дорожнього руху

02.09.14 08:48 0 791
Вже у понеділок у школах пролунає перший дзвоник, тож вранці на вулицях міст побільшає наймолодших учасників дорожнього руху.

Державтоінспекція Львівщини закликає дорослих потурбуватися про безпеку юних школяриків та нагадати малечі, як правильно переходити вулицю.

Разом із дитиною обов’язково намалюйте план-схему безпечної дороги до школи та спільно здолайте цей шлях. Зверніть увагу маленького пішохода на те, у яких місцях можна переходити вулицю і де робити цього не слід. Обов’язково показуйте дитині лише позитивний приклад поведінки на дорозі!

До профілактичної роботи із дітками вже традиційно долучаться і правоохоронці. У перші тижні вересня працівники Державтоінспекції проводитимуть у школах заняття та цікаві вікторини із Правил дорожнього руху, аби застерегти малечу від легковажності й помилок.

Правоохоронці також звертаються до водіїв із проханням бути особливо уважними та пильними, заздалегідь знижувати швидкість біля шкіл та дитсадків, наближаючись до пішохідних переходів. Важливо пам’ятати: дитина може з’явитися на дорозі у найбільш неочікувану мить!

Прес-служба управління

ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ