Йосиф Ситник привітав студентів «Львівської політехніки»

Йосиф Ситник привітав студентів «Львівської політехніки»

02.09.14 15:41 0 755
Понад 7400 першокурсниками цього року поповнився Національний університет «Львівська Політехніка». Перший заступник голови обласної державної адміністрації Йосиф Ситник взяв участь в урочистостях політехніки з нагоди початку нового навчального року.

«Львівська Політехніка» цьогоріч відзначає 170-річчя від свого заснування. Йосиф Ситник побажав студентам продовжувати славні традиції університету у царині науки та прояву патріотизму. «Львівська Політехніка, – продовжив Йосиф Ситник, – завжди була на передовій всіх новітніх українських революцій: починаючи від Революції на граніті і до Революції гідності. Під час зимових подій на Майдані наших студентів було стільки, що на своїх плакатах вони ідентифікували себе вже не за назвою вузу, а за навчально-науковими інститутами у яких навчаються. Щоб ті, жертви, які ми заплатили і продовжуємо платити за право жити у незалежній Україні не були марними – ви повинні вчитись не лише за себе, але й за тих 20-річних хлопців, яких вже ніколи не буде з нами».

Перший заступник голови ОДА побажав студентам досягати своїх звершень незважаючи на всі перешкоди, які будуть на їхньому життєвому шляху. Сила волі та дух дозволить досягти поставлених висот.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненщина: "Я вижив! ...
Наступна новина: На Тернопіллі виставку ...

КОМЕНТАРІ