У Львівській області ряди першокурсників Академії сухопутних військ ім. гетьмана П. Сагайдачного поповнили бійці, які брали участь в АТО

У Львівській області ряди першокурсників Академії сухопутних військ ім. гетьмана П. Сагайдачного поповнили бійці, які брали участь в АТО

02.09.14 17:11 0 783
Урочистості з нагоди Дня знань відбулись 1 вересня, в Академії сухопутних військ ім. гетьмана П. Сагайдачного. Цього року захід розпочався не з вітань, а з хвилини мовчання за загиблими в АТО.

Як розповів начальник академії сухопутних військ ім. гетьмана П. Сагайдачного генерал – лейтенант Павло Ткачук, в боях у південно- східних областях України загинули 17 офіцерів- випускників Академії. «Честь і слава Героям. Зараз ми усі маємо складний урок- війну. Зараз сини і дочки одного із найбільш миролюбних народів світу всіма силами допомагають фронту. Роблять все для перемоги», – наголосив Павло Ткачук.

Також він додав, що цього року (у порівнянні з попереднім) в Академії на першому курсі навчатиметься майже вдвічі більше курсантів, серед яких представники практично всіх регіонів України. Окрім того, поповнили ряди першокурсників учасники Антитерористичної операції.

Вітаючи курсантів з початком навчання, т.в.о. голови Львівської облдержадміністрації Юрій Турянський подякував їм за вибір майбутньої професії.

«Захищати свій народ – це дуже непростий, але почесний шлях. За Вами майбутнє Збройних сил України.

Здобуті кожним із Вас теоретичні та практичні навички – це гарантія безпеки Ваших рідних, близьких, знайомих. Це незалежність та територіальна цілісність нашої України», – сказав Юрій Турянський.

Завершився захід проходженням урочистим маршем. А вже у суботу, 6 вересня, відбудеться складання Військової присяги на вірність українському народові курсантами – першокурсниками Академії сухопутних військ ім. гетьмана П. Сагайдачного.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Тернопільщину відвідав ...

КОМЕНТАРІ