У Львівській області працівники ЛьвДУВС провели навчання для волинських правоохоронців

У Львівській області працівники ЛьвДУВС провели навчання для волинських правоохоронців

02.09.14 09:24 0 804
Майстер-клас для волинських бійців (ФОТО)

На прохання керівництва Волинського училища професійної підготовки працівників міліції, науково-педагогічні працівники кафедри тактико-спеціальної підготовки Львівського державного університету внутрішніх справ провели тактико-спеціальні заняття для зведеного загону правоохоронців Волині та бійців батальйону «Світязь», яких планується залучати до несення служби в зоні проведення антитерористичної операції.

Зокрема, 27 серпня доцент кафедри, кандидат історичних наук, майор міліції Микола Моргун та доцент кафедри, кандидат юридичних наук, майор міліції Юрій Йосипів завітали у Волинське училище професійної підготовки працівників міліції у селі Сокиричі Ківерцівського району.

Досвідчені викладачі розповіли про тактику дій в надзвичайних ситуаціях, застосування засобів активної оборони та особистого захисту, вогнепальної зброї. У своїй лекції звернули увагу на особливості створення блокпостів та організацію служби в таборі.

Керівництво училища та самі слухачі були дуже вдячні львівським колегам за змістовну та корисну інформацію, адже професійна підготовка в шніх умовах - справа дуже серйозна. Там, на Сході, бійцям потрібні будуть усі їхні знання та досвід, витримка та сміливість встояти проти агресора.

Відділ зв’язків з громадськістю ЛьвДУВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі у ТНЕУ ...
Наступна новина: Ірен Роздобудько: Мусимо ...

КОМЕНТАРІ