Чернігів: за місяць централізоване водопостачання отримають мешканці вулиці Кропивницького

Чернігів: за місяць централізоване водопостачання отримають мешканці вулиці Кропивницького

02.09.14 16:41 0 750
Комунальне підприємство "Чернігівводоканал" у такий непростий економічний час продовжує працювати задля покращення якості водопостачання в обласному центрі. Вже розпочато роботи з будівництва водопроводу по вулиці Кропивницького. До цього часу мешканці цього району користувалися водою з колонок та з власних свердловин, але така вода не достатньої якості.

Роботи з будівництва водопроводу триватимуть місяць, їх вартість складатиме 920 тисяч гривень. Це частково власні кошти підприємства та частково – виділені з міського бюджету.

На «Чернігівводоканал» з об’єктивних причин не має змоги на впровадження масштабних проектів, однак заплановані роботи виконуються повністю. Так, місяць тому централізоване водопостачання отримали мешканці вул. 1 Травня.

За словами директора КП «Чернігівводоканал» Олександра Шкіня, наразі немає можливості забезпечити централізоване водопостачання всього району, адже це ще більше 200 метрів водопроводу і, відповідно, чималі кошти. Питання буде вирішене в перспективі.

За повідомленням прес-служби КП «Чернігівводоканал»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ