Чернігів: Свято знань у школі №30

Чернігів: Свято знань у школі №30

02.09.14 09:49 0 741
Свято Першого Дзвоника з нагоди початку нового навчального року традиційно пройшло у всіх школах Чернігова.

Чернігівський міський голова Олександр Соколов побував на урочистій лінійці у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №30.

Привітати школярів зі святом 1 вересня на шкільному подвір'ї зібралися батьки, вчителі та гості школи. Директор навчального закладу Олена Скорко подякувала за допомогу під час ремонту – батьки подбали про класні кімнати, а за кошти міського бюджету відремонтовано дах. У школі №30 також оновлено спортивний зал, придбано нові меблі у шкільну їдальню.

На урочистій лінійці міський голова повідомив, що вперше до своїх шкіл прийшли 2750 юних чернігівців, а загалом розпочали навчання майже 25 тис. школярів. За словами О.Соколова, діяльність педколективу школи №30 є помітною на міському рівні. Приміром, одинадцятикласник Ярослав Турбіль був переможцем ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови (учитель Любов П`янова). Школяр є стипендіатом Кабінету Міністрів України.

Крім того, керівник обласного центру Чернігівщини повідомив, що у школах міста розпочнуть навчання майже 150 дітей зі східних регіонів України, де триває антитерористична операція. О.Соколов висловив упевненість, що у навчальних закладах діти будуть оточені увагою та підтримкою, знайдуть нових друзів і отримають знання, які присвятять незалежній Україні.

"Ми разом заслужили на мир і спокій. Бережімо те, що маємо!", - наголосив у своєму виступі міський голова Чернігова.

Музичний супровід свята забезпечила Капела бандуристів імені О.Вересая.

Ірина Синельник
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Газета «День» привезе ...

КОМЕНТАРІ