Сергій Машковський: «Загальноосвітня школа № 8 – одна з найкращих у місті Житомирі»

Сергій Машковський: «Загальноосвітня школа № 8 – одна з найкращих у місті Житомирі»

02.09.14 12:24 0 738
Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 8 міста Житомира є одним із найкращих закладів освіти у нашому обласному центрі. На цьому акцентував голова облдержадміністрації Сергій Машковський, вітаючи учнів і педагогів із початком нового начального року.

«Вихованці цієї школи досягли успіхів у різних сферах, адже вони навчалися у талановитих і відповідальних педагогів. Під керівництвом своїх учителів учні цього навчального закладу ставали неодноразовими переможцями та призерами олімпіад і змагань. Тому без перебільшення можна констатувати, що за парти школи № 8 сяде майбутня еліта нашої держави. Я не вперше відвідую цю школу. Мене щоразу приємно вражає те, як керівництво та педагогічний колектив переймаються її проблемами та потребами. Я залюбки підтримую ініціативи педагогічного колективу цієї школи щодо впровадження сучасних умов для навчання та викладання», – зазначив у своєму виступі очільник області.

Разом із тим, посадовець нагадав присутнім, що на сході України точаться запеклі бої за незалежність України:

«Ми повинні сумлінно та наполегливо працювати задля розбудови процвітаючої держави. Учнівським внеском у цю спільну для всіх українців справу стане їхнє успішне навчання».

Привітати з Днем знань учнів і педагогів саме цієї школи Сергій Машковський вирішив не випадково. Адже опікуватися добробутом навчального закладу він почав іще задовго до призначення на посаду голови облдержадміністрації.

«Завдяки допомозі Сергія Олександровича минулого року було відремонтовано дах нашої школи. А цьогоріч він подарував обкладання, яке ми використовуємо на урочистих заходах», – пояснив директор загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 8 міста Житомира Валентин Арендарчук.

А цього разу, з нагоди свята Першого вересня, голова облдержадміністрації Сергій Машковський подарував викладацько-учнівському колективу школи комп’ютерну техніку як презент від обласної влади.

У загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 8 міста Житомира цього року навчатиметься троє дітей із сімей переселенців. Це учні п’ятого, шостого та восьмого класів.

«Разом із педагогами та учнями нашої школи ми докладемо всіх зусиль, аби дітям, котрі переселяються зі сходу держави, було комфортно навчатися», – запевнив Валентин Арендарчук.

Загальноосвітня школа № 8 прийняла до своїх лав 103 першокласники. Причому, за словами директора школи, бажання навчатися саме у цьому закладі виявили й діти з інших мікрорайонів міста Житомира. Відтак, заклад навіть перевиконав план щодо набору учнів перших класів.

На святі також був присутній заступник Житомирського міського голови Олександр Бочковський. Посадовець, зі свого боку, побажав учням наснаги та успіхів у навчанні.

Під час урочистої лінійки присутні випустили у небо білих голубів на знак збереження миру у державі.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненські міліціонери ...
Наступна новина: Олег Сиротюк: «У ...

КОМЕНТАРІ