Школа №12 м. Житомира зустріла 85 першокласників

Школа №12 м. Житомира зустріла 85 першокласників

02.09.14 15:01 0 774
Спеціалізована загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №12 з поглибленим вивченням іноземних мов ім. С. Ковальчука м. Житомира радо зустріла своїх 720 учнів у День першого вересня. Цього дня вперше за партами отримуватимуть нові знання 85 першокласників.

На свято до учнів та вчителів завітали почесні гості, випускники цього навчального закладу: кандидат на посаду заступника голови облдержадміністрації Ярослав Лагута та начальник управління освіти та науки Олександр Пастовенський.

«шнє Перше вересня в країні відбувається у надзвичайних та надскладних умовах, тому цьогоріч це свято має своєрідний присмак з невеличкою частиною гіркоти. Адже наразі наша країна воює, відстоює свою незалежність на фронтах бойових дій. Але незалежність здобувається не тільки на передовій - кожен із нас на своєму робочому місці і за своєю партою має долучитися і внести посильну частку своєї праці в розбудову нашої держави», - наголосив Ярослав Лагута та побажав школярам натхнення, успіхів та мирного неба над головою.

« у нас визначний день – свято Першого дзвоника. Це прекрасна пора для всіх учнів відправитися у подорож країною знань. У рідній школі загартуються та зміцніють душі школярів як громадян країни. 85 дітей цьогоріч переступлять поріг школи і стануть першокласниками», – зазначив директор спеціалізованої ЗОШ І-ІІІ ступенів №12 з поглибленим вивченням іноземних мов ім. С. Ковальчука м. Житомира Петро Котенко.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Мирослава Білоус повідомила, що новий навчальний рік у школі №12 розпочнеться і для вимушених переселенців зі сходу країни. Близько 20 дітей будуть навчатися разом із новими однокласниками.

Учні, вчителі та батьки житомирської школи №12 долучилися до акції «Замість квітів – допомога армії». Замість букетів для вчителів на зекономлені кошти школярі придбали синьо-жовті прапорці, а решту кожен бажаючий може віддати на допомогу житомирським військовим.

З побажаннями миру та злагоди всій Україні першокласники випустили в небо жовті та блакитні кульки, а старшокласники на знак вшанування героїв Небесної сотні та загиблих в зоні АТО – білих голубів.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ