Рятувальники підтримали колег, що працюють на Сході України, музичним концертом

Рятувальники підтримали колег, що працюють на Сході України, музичним концертом

02.09.14 14:10 0 722
Рятувальники ДСНС України, які нині відновлюють зруйновані міста та допомагають людям повернутися до звичного життя, й самі зачасту потребують, в першу чергу, моральної підтримки.

Аби підтримати своїх колег та привезти вісточку від рідних та близьких у формі відеозвернення, на Схід України вирушили з Сумщини аматори сцени Міжрегіонального центру швидкого реагування ДСНС України під керівництвом Сергія Пламаділа. Солісти Вікторія Пачковська, Олександр Надточій та Валерій Лук`яненко, а також їхні акомпаніатори Тетяна Ляшенко, Анатолій Ткачук, Максим Мельник та В`ячеслав Бондаренко допомогли рятувальникам хоч на долю секунди забути про складнупрацю. Гості вразили всіх своїми талановитими голосами та акторською майстерністю й на знак вдячності за візит рятувальники щедро аплодували виконавцям.

«Сьогоднішній виступ наших колег був потрібен як ніколи, - зазначив начальник МЦШР ДСНС України Сергій Біляєв. – Музиканти привезли з собою частинку домівки, що безумовно додало кожному з нас сили і наснаги. Вони так необхідні рятувальникам, які своєю щоденноюпрацею вселяють людям віру у мирне майбутнє та запевняють, що вони ніколи не залишаться наодинці зі своїми проблемами».

Нагадаємо, вже місяць на Сході України працює зведений загін рятувальників Міжрегіонального центру швидкого реагування ДСНС України (м.Ромни Сумської обл.) на чолі з полковником Сергієм Біляєвим. 100 чоловік особового складу та 20 одиниць спеціалізованої техніки прибули на Луганщину відбудовувати адміністративні та житлові будинки, освітні і медичні заклади, відновлювати транспортне сполучення, електро- та водопостачання, розміновувати території населених пунктів.

ВІДЕО ДЛЯ ЗМІ

Прес-служба

ДСНС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ