В Житомирській області рятувальники привітали школярів-переселенців із Днем знань

В Житомирській області рятувальники привітали школярів-переселенців із Днем знань

02.09.14 13:19 0 739
Цьогорічне 1 вересня відзначається в країні з особливим натхненням та патріотизмом. Вчителі та школярі, батьки та рідні йдуть на урочисті лінійки з національною символікою та щиро виконують Гімн України. Крім того тисячі українських шкіл відкрили свої двері для учнів, які виїхали із тимчасово окупованих територій чи районів проведення АТО. Як повідомлялося раніше, до житомирських шкіл мало піти 128 дітей-переселенців.

- Цього року хочеться піти до школи як ніколи раніше, – розповідає новоспечений п’ятикласник Ринат. – Я познайомлюсь із новими людьми, можливо з’являться нові друзі. Хоча я трішки і сумую за домом, але рятувальники постійно організовують для нас цікаві зустрічі і ми весело проводимо час.

Не забули про дітей-переселенців надвзичайники і . Спільно з представниками журналу «COMMUNITY» вони прийшли привітати вихованців та вручили учням пам’ятні подарунки: чашки та солодощі.

Разом з тим фахівці психологічної служби Управління спілкуючись з дітьми, намагалися дати їм максимальне відчуття безпеки, комфорту та піклування. Це допоможе швидше оговтатися, віднайти себе у новому соціумі та найголовніше – повернутися до нормального життя.

Також цікаво було почути, ким же зараз мріють стати діти. Більшість школярів-переселенців з нетерпінням чекає початку уроків, адже тепер для них все починається наново.

Наші співвітчизники вкотре подякували співробітникам ДСНС за їх постійну підтримку з першого дня перебування на Житомирщині. Рятувальники, в свою чергу побажали дітворі навчатися лише на «відмінно» та обрати в майбутньому достойний фах, а батькам – пишатися своїми синами та доньками.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Працівники ДАІ Рівненщини ...

КОМЕНТАРІ