В Житомирській області ліквідовано пожежу у господарчій будівлі та гаражі

В Житомирській області ліквідовано пожежу у господарчій будівлі та гаражі

02.09.14 08:00 0 799
31 серпня о 23:58 на пункт зв’язку 12-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Овруч надійшло повідомлення про пожежу у цегляному гаражі та господарчій споруді, розташованих під одним дахом, розмірами 4х8 м, що знаходяться у селі Гуничі Овруцького району. До служби порятунку «101» зателефонувала сусідка, яка побачила загоряння й відразу ж сповістила про неї вогнеборців.

По прибуттю на місце події двох чергових караулів співробітників ДСНС було встановлено, що осередок займання знаходиться всередині будівлі гаража, в якому, до того ж, стояв легковий автомобіль. Тільки за допомогою піноутворювача вогнеборцям вдалося загасити палаючий автотранспортний засіб. Остаточна локалізація пожежі відбулася о 00:25, а повна ліквідація о 04:15. Вогонь встиг знищити господарчу будівлю, 5 складометрів дров та пошкодити споруду гаража і легковик ВАЗ. Загиблих та травмованих внаслідок події немає.

Попередньо встановлено, що пожежа виникла через коротке замикання електропроводки у легковику. Наразі встановлюється остаточна причина виникнення вогню, а також суми нанесеного вогнем збитку та врятованих матеріальних цінностей.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Прийшло горе ще в одну ...
Наступна новина: Кварцяний: У Волині все ...

КОМЕНТАРІ