рятувальники запросили багатодітні родини зі східних областей України на святковий концерт з нагоди Дня міста

рятувальники запросили багатодітні родини зі східних областей України на святковий концерт з нагоди Дня міста

02.09.14 12:52 0 744
31 серпня рівняни відзначали 731-річницю від першої письмової згадки про місто Рівне. З нагоди цієї дати в обласному центрі відбулося чимало святкових заходів, різноманітних конкурсів, виставок та ярмарок. На майдані Незалежності, Театральній площі та в міському парку відпочинку імені Т.Г. Шевченка пройшли театральні виступи художніх та фольклорних колективів.

З нагоди свята рятувальники Головного управління ДСНС у Рівненській області запросили 4 багатодітні родини зі східних областей країни, що тимчасово перемістилися на проживання до нашого міста у парк відпочинку, де перед присутніми на літній сцені демонстрували свої вміння вихованці міського палацу дітей та молоді.

У продовж усього творчого вечора маленькі глядачі разом з батьками мали можливість насолодитися красою запальних українських танців, послухати народних пісень та гру традиційних музичних інструментів.

«Завдяки таким заходам, - переконаний виконуючий обов’язки начальника ГУ ДСНС полковник служби цивільного захисту Сергій Крук, - дітлахи отримують яскраві емоції, потужний заряд енергії та гарного настрою, а спогади у їх пам’яті залишаються ще надовго».

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: міській раді ...
Наступна новина: На Львівщині правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ