Рівненські землевпорядники з початку року розглянули 339 звернень громадян

Рівненські землевпорядники з початку року розглянули 339 звернень громадян

02.09.14 14:28 0 750
За перше півріччя 2014 року до Головного управління Держземагентства у Рівненській області для розгляду надійшло 339 звернень громадян з питань регулювання земельних відносин. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року їх кількість зменшилася на 7 відсотків.

Найбільше громадяни цікавилися порядком державної реєстрації земельних наділів, оформленням права власності на земельні ділянки, нормами чинного земельного законодавства, вирішенням спорів щодо меж наділів, надання ділянок безоплатно у власність та можливістю виділення земельних паїв на місцевості.

Для надання роз'яснень з питань земельного законодавства України та відповідних консультацій у Головному управлінні діє "гаряча" лінія.

Щодня здійснюється особистий прийом громадян керівництвом землевпорядної служби області, функціонує офіційний веб-сайт Головного управління, на якому у розділі "Юридична служба" громадяни можуть поставити запитання до фахівців.

Упродовж першого півріччя у регіональній пресі, на радіо, телебаченні та в Інтернет-виданнях було висвітлено актуальні питання у сфері земельних відносин.

– Ми постійно аналізуємо причини, що викликають скарги громадян, які потребують негайного вирішення та вживаємо усіх заходів для їх усунення, – повідомила начальник Головного управління Держземагентства у Рівненській області Світлана Богатирчук-Кривко.

Про це повідомили в Головному управлінні Держземагентства в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 5)
Попередня новина: У Києві презентували ...
Наступна новина: Cорок першокласників ...

КОМЕНТАРІ