"Наша Ряба" шукає працівників на Рівненщині

02.09.14 08:03 0 805
27 серпня у Сарненському районному центрі зайнятості відбувся ярмарок вакансій. Підбір працівників з числа безробітних здійснювало ПрАТ «Миронівська птахофабрика» ТМ «Наша Ряба» з міста Канева Черкаської області. Роботодавець відчуває потребу у водіях навантажувачів, птахівниках, підсобних робітниках забійного цеху, робітниках з нічної мийки цехів.

Ярмарок відвідали тридцять дві особи, які звернулися за пошуком роботи до Сарненського районного центру зайнятості. Представник птахофабрики менеджер з персоналу Лариса Якушева розповіла присутнім, що підприємство перспективне, має нове, сучасне обладнання, тут створені безпечні умови праці. Підприємство гарантує легальне працевлаштування – а це і своєчасна виплата заробітної плати, і соціальний захист. Була акцентована увага присутніх на можливості безоплатного проживання, перевезення працівників до місця роботи. Роботодавець гарантує й безкоштовні обіди, спеціальний одяг і взуття. А для іногородніх завжди знайдеться місце в гуртожитку.

Найбільш переконливим був перегляд присутніми відеофільмів про особливості роботи у різних цехах підприємства та про умови соціальної сфери.

Лариса Олександрівна відповіла на всі запитання учасників ярмарку вакансій та роздала зацікавленим інформаційні матеріали про своє підприємство. Не менше п’ятнадцяти осіб зацікавилися можливістю реального працевлаштування як для себе, так і для своїх рідних та знайомих. Присутній на заході Геннадій Т., який в даний час не має ні житла, ні місця зареєстрованого проживання, ні роботи, адже прибув із зони проведення антитерористичної операції, сказав: «Це реальна можливість для мене знайти кошти для життя. Завтра ж виїжджаю до Канева.»

Тільки протягом останніх днів такі ярмарки провели у м.Рівне, Гощанському, Рокитнівському, Костопільському, Корецькому, Демидівському та Березнівському районних центрах зайнятості. Ярмарки відвідали майже дві сотні безробітних, багато з яких погодились пройти співбесіду безпосередньо у роботодавця і планують отримати місце праці.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Форумі видавців ...
Наступна новина: Чернівці: Керівники міської ...

КОМЕНТАРІ