У Рівненській області центр зайнятості - частий гість у дитячому оздоровчому таборі

У Рівненській області центр зайнятості - частий гість у дитячому оздоровчому таборі

02.09.14 11:16 0 806
В останні дні літа фахівці Гощанського районного центру зайнятості вчетверте за сезон побували у дитячому закладі оздоровлення та відпочинку санаторного типу «Агатівка» з виїзною профорієнтаційною акцією «Мандрівка в країну професій» для учнівської молоді, яка тут відпочиває.

Традиційно акція розпочалась виступом директора центру зайнятості Петра Зубкевича, який розповів про мету цього заходу, а пізніше директор та начальник відділу активної підтримки безробітних Володимир Бандура надавали різноманітні профорієнтаційні консультації для відпочиваючих. Діти дізналися про послуги, які надає служба зайнятості молоді, можливості професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації безробітних.

Старші діти переглянули відеофільми про Рівненський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості та окремі професії, які мають попит на ринку праці.

Молодші, а це 7 загонів, змагалися за кращий малюнок на асфальті про представника професії. У нагороду всі учасники отримали від центру зайнятості смачні солодкі призи.

А найбільше зацікавлених зібрала біля себе майстер виробничого навчання Гощанської філії Рівненського ЦПТО ДСЗ Валентина Голуб, яка провела майстер-клас з виготовлення штучних квітів. Дівчатка із задоволенням виготовляли для себе квіткові прикраси.

Приємно було бачити високу зацікавленість учасників у отриманні інформації про світ професій, що дасть їм змогу у майбутньому зробити правильний вибір своєї професійної діяльності.

Фото можна переглянути тут

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Хмельницька область: до ...

КОМЕНТАРІ