У Рівненській області дубровицькі правоохоронці розкрили крадіжку з магазину по "гарячих слідах"

У Рівненській області дубровицькі правоохоронці розкрили крадіжку з магазину по "гарячих слідах"

02.09.14 18:02 0 848
Про викрадення товарно-матеріальних цінностей та грошей в сумі близько семи тисяч гривень з продуктового магазину, який розташований в селі Трипутня Дубровицького району повідомив власник цього приватного підприєсмтва. Уже невдовзі міліціонери встановили осіб, причетних до скоєння злочину, та знайшли поцуплені речі.

Під час виїзду слідчо-оперативної групи на місце злочину, правоохоронці встановили, що невідомі особи, шляхом відгинання нижньої частини вхідних дверей проникли до магазину, звідки здійснила крадіжку алкогольних напоїв, тютюнових виробів та інших товарно-матеріальних цінностей, а також грошей на загальну суму близько 8 тисяч гривень.

Провівши ряд оперативно-розшукових заходів, співробітники райвідділу встановили зловмисників. Ними виявилися місцеві мешканці 42-річний Євген та 44-річний Володимир.

- Відомості по даному факту внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (Таємне викрадення чужого майна, поєднане з проникненням у приміщення, вчинене за попередньою змовою групою осіб), - зазначив начальник Дубровицького РВ УМВС України в Рівненській області Сергій Родзін. – За такі злочинні діяння, скоєні у стані алкогольного спяніння, чоловікам загрожує позбавлення волі на строк до шести років.

Катерина СЕМЕНЮК,

Дубровицький РВ УМВС

України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ