Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, який перевозив громадян Афганістану та Республіки Бангладеш

Працівники ДАІ Рівненщини затримали автомобіль, який перевозив громадян Афганістану та Республіки Бангладеш

02.09.14 13:19 0 768
30 серпня поточного року працівниками взводу ДПС ДАІ для обслуговування стаціонарного поста № 1 роти ДПС ДАІ підпорядкованої УМВС України в Рівненській області було затримано автомобіль у салоні якого знаходилось семеро осіб, які проживають на території України без реєстрації.

Близько першої години ночі на 434 км. автодороги Київ-Чоп, поблизу села Опарипси Радивилівського району, працівники ДАІ зупинили автомобіль «CHEVROLETAVEO». За кермом легковика знаходився 31-річний житель Київської області. Під час перевірки документів та поверхневого огляду салону автомобіля правоохоронці виявили чотирьох дорослих та трьох малолітніх дітей, які зовні схожі на вихідців із країн Близького Сходу.

У подальшому інспектори ДАІ з’ясували, що це були громадяни Афганістану та Республіки Бангладеш. Також встановлено, що будь-яких документів, які б засвідчували їхні особи та документи на право перебування на території України в даних громадян відсутні.

Пізніше водій вказаного автомобіля пояснив працівникам міліції, що він перевозив вище вказаних громадян з міста Києва до залізничного вокзалу міста Львова за винагороду, яку мав отримати по місцю прибуття.

Самі іноземці розповіли, що вони прибули в Україну літаком до Києва приблизно два місяці тому, де в подальшому проживали без реєстрації.

Автомобіль та даних громадян було доставлено в Радивилівський райвідділ міліції для проведення перевірки.

На даниймомент працівниками міліції встановлюється спосіб перетину державного кордону, а такожвирішується питання щодо подальшого перебування на території України вказаних осіб.

УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Із асистентом, який за ...

КОМЕНТАРІ