Два автомобілі з порушенням митних правил затримали працівники ДАІ Рівненщини

Два автомобілі з порушенням митних правил затримали працівники ДАІ Рівненщини

02.09.14 11:49 0 743
Працівники ДАІ Рівненщини протягом дня затримали два автомобілі, які перебували на території України поза митним контролем.

29 серпня близько 22-ї години інспекторами ВДАІ з обслуговування міста Кузнецовськ та Володимирецького району по вулиці Рівненській в місті Кузнецовськ за порушення Правил дорожнього руху було зупинено автомобіль «Опель Омега». За кермом легковика перебував 41-річний місцевий житель. Документів на право керування транспортним засобом у водія при собі не було, крім того, під час спілкування з водієм працівники ДАІ запідозрили, що він нетверезий. У присутності двох свідків чоловік продув прилад «Драгер», який зафіксував 1,2 проміле алкоголю, що в шість раз перевищує допустиму норму. На водія було складено адміністративний протокол за керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння. Також під час перевірки номера кузова автомобіля по інформаційних базах ДАІ було встановлено, що даний транспортний засіб не значиться по базі АІПС «Автомобіль», а номерний знак належить автомобілю марки «Субару». Це означає, що вказаний транспортний засіб на території України знаходиться поза митним контролем і незаконно перетнув кордон України.

Даний автомобіль доставлений на майданчик тимчасового утримання транспортних засобів Кузнецовського МВ.

Цього ж дня, інспекторами ВДАІ з обслуговування Корецького району близько 19-ї години в селі Щекичін, Корецького району, було зупинено автомобіль «Сітроен», під керуванням 22-річного місцевого жителя. Під час перевірки документів було встановлено, що даний автомобіль перебуває на території України з порушенням митних правил. Працівниками ДАІ по даному факту оформлені та зареєстровані відповідні матеріали. Проводиться перевірка.

Прес-служба УДАІ УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Кадрові зміни
Наступна новина: Тернополяни можуть ...

КОМЕНТАРІ