Василь Хомінець до першокурсників ТНЕУ – “Використовуйте знання задля розбудови та становлення нашої єдиної великої України”"

Василь Хомінець до першокурсників ТНЕУ – “Використовуйте знання задля розбудови та становлення нашої єдиної великої України”"

02.09.14 17:45 0 798
Урочистості з нагоди Дня знань 31 серпня, відбулися в одному з найбільших вишів України – Тернопільському Національному економічному університеті. На майдані знань біля університету червоною доріжкою пронесли державний прапор України, який був піднятий перед головним корпусом університету. Звертаючись до нових рядів студентства Тернополя, голова обласної ради Василь Хомінець, зокрема, зазначив: «Знання вкрай потрібні нашій молодій державі. Ви – наша інтелектуальна зброя, яка спрацьовуватиме заради розвитку та становлення сильної та могутньої України. Це виток у світле завтра. На світовому рівні існує конкуренція ідей, а не зброї. І за цим майбутнє. Завтра почнеться ваше студентське життя. Пам’ятайте, Україні потрібне не диплом, а саме висококваліфіковані спеціалісти та ваші знання. Перед вами велике майбутнє. Ви можете стати депутатами, міністрами, кваліфікованими фахівцями, як десятки та сотні випускників вашого вузу. Пам’ятайте про це. І найперше, будьте не тільки хорошими спеціалістами, а, найголовніше – патріотами нашої держави. Використовуйте знання задля розбудови та становлення нашої єдиної великої України».

Гості свята відпустили у небо білих голубів, як символ миру та стабільності. У небо полетіли і сотні жовтих та синіх кульок.

Студентів ТНЕУ благословили та окропили святою водою священики українських церков.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині чоловік ...
Наступна новина: Відбулася посвята у ...

КОМЕНТАРІ