У відремонтованій школі №8 міський голова Тернополя Сергій Надал привітав учнів із Днем знань

У відремонтованій школі №8 міський голова Тернополя Сергій Надал привітав учнів із Днем знань

02.09.14 14:07 0 771
З Днем знань та початком нового навчального року привітав учнів, батьків, вчителів загальноосвітньої школи №8 міський голова Тернополя Сергій Надал. Урочиста лінійка відбулася на подвір’ї школи 1 вересня. Початок навчального року школа зустріла з відремонтованим дахом, оновленими приміщеннями.

«Протягом року школа, всупереч складним умовам в країні і не дивлячись на безпрецедентну кризу, буде продовжувати модернізуватись, щоб відповідати потребам сьогоднішнього часу, - розповідає міський голова. – Тут буде впроваджена сучасна система безпеки та відеоспостереження. Батьки будуть впевнені в тому, що діти не лише спокійно і впевнено здобувають знання, але і перебувають під надійним захистом. В цілому в 2014 році майже 5 млн. грн. з міського бюджету ми виділили на освітні заклади. Ці кошти спрямовані на ремонт загальноосвітніх шкіл та дошкільних навчальних закладів, а також на відкриття нових додаткових груп у садочка».

Вітаючи школярів з Днем знань Сергій Надал звернув увагу дорослих на особливу відповідальність за майбутнє дітей.

«Усі ми, дорослі, в такі дні з особливою гостротою відчуваємо нашу відповідальність за майбутнє дітей. Особливо зараз, коли в країні війна, яка у тій чи іншій мірі торкнулась більшості наших родин. Особливо зараз, коли країна пережила Революцію гідності і стоїть на порозі великих змін, які робитимуться для того, щоб наступні покоління українців жили у сучасній, сильній, розвинутій країні. В українців генетично закладено сильне прагнення зробити для дітей краще життя аніж для себе, - зауважив очільник Тернополя. – В школі особливо відчуваєш, наскільки швидко змінюється сьогоднішній світ, змінюються покоління, удосконалюються технології, відкриваються нові можливості. Щоб зуміти використати ці зміни, щоб бути сильним у світі змін, потрібно володіти сильними знаннями. І це виклик для шніх учнів, який ви маєте приймати і долати кожен день вашого шкільного життя. У цій справі ви не одні – допомагають вам у цьому усі ми, дорослі, ваші батьки і вчителі».

Усім першокласникам школи Сергій Надал подарував «паспорти тернополянина».

«Щоб усі ви відчували себе частиною великої успішної громади – нашого чудового зеленого, неповторного своїми традиціями, історіями і сьогоденням міста, я дарую першокласникам «паспорти тернополянина», - каже міський голова. – Я хочу щоб ви гордились нашим містом, і, куди б вас не закинула доля протягом життя, завжди з теплотою і повагою згадували вашу малу батьківщину».

На завершення очільник Тернополя подякував вчителям за щоденну працю, а всім учням, батькам, адміністрації школи побажав здоров'я, Божого благословення, миру та мирного неба.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Форум видавців приїде ...
Наступна новина: Рятувальники підтримали ...

КОМЕНТАРІ