Першовересень школярі з Великого Глибочка, що на Тернопільщині, відзначили разом із міліціонерами ,

Першовересень школярі з Великого Глибочка, що на Тернопільщині, відзначили разом із міліціонерами ,

02.09.14 11:22 0 800
Уже не один рік триває співпраця міліціонерів із дирекцією і учнями Великоглибочецької загальноосвітньої школи, що у Тернопільському районі. Разом педагоги і люди у формі вчать дітей правилам безпечної поведінки, прищеплюють їм повагу до Закону, виховують їх у кращих традиціях українського патріотизму. На урочисту лінійку з нагоди першого дзвоника до школярів завітали начальник сектору кримінальної міліції у справах дітей в області Петро Тихович та начальник Тернопільського райвідділу міліції Андрій Купчак.

Міліціонери побажали шестиліткам, аби їхній перший рік у школі був сповнений приємними враженнями та новими відкриттями, одинадцятикласникам - успішно завершити навчання і скласти іспити, батькам і педагогам, щоб діти виправдали їхні сподівання.

- Першовересень - один із днів, коли громада об’єднується, каже Петро Тихович, - а це нам вкрай необхідно, аби здолати ворога, який загрожує цілісності України та майбутньому наших дітей.

Школярі, не зважаючи на свій юний вік, добре усвідомлюють, що дорослі покладають на них значні сподівання, адже – вони учні, а за декілька років стануть будівничими держави.

- у нас свято, але чомусь сумно, - зізнається одинадцятикласниця Анастасія Гайда. – Багато наших однолітків на сході України не переступлять поріг свої шкіл, не зустрінуться з однокласниками. Хочеться, щоб в нашій країні якнайшвидше запанував мир, щоб усі діти мали змогу вчитися, а батьки – приветли своїх малюків у перший клас.

Директор школи Надія Тищук вдячна правоохоронцям за те, що вони опікуються їхнім закладом. Ця співпраця уже приносить свої плоди. Цьогоріч шкільна команда перемогла у обласних змаганнях юних інспекторів дорожнього руху. Відтак вони представлятимуть рідну школу, міліціонерів-наставників і Тернопільщину в фіналі всеукраїнських змагань, які відбудуться у столиці на початку вересня.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: З 1 вересня 2014 ...
Наступна новина: Львівські правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ