Cорок першокласників влилися у дружню родину Тернопільської обласної експериментальної комплексної школи мистецтв

Cорок першокласників влилися у дружню родину Тернопільської обласної експериментальної комплексної школи мистецтв

02.09.14 14:40 0 751
Цей комунальний заклад Тернопільської обласної ради є унікальним та єдиним в усій Україні, наголосив голова обласної ради Василь Хомінець, вітаючи учнів та педагогічний колектив школи мистецтв із початком нового навчального року.

«Цьогоріч виповнилося 20 років з часу заснування цього закладу, ініціатором створення якого був наш славетний земляк, патріот, велет духу Ігор Герета. Нині школа мистецтв носить ім’я цієї непересічної особистості, яка народилася, зростала, працювала на нашій тернопільській землі. І тут відійшла у засвіти, – наголосив Василь Хомінець. – Та цей великий будівничий добре знав і розумів – для того, щоб збудувати державу потрібно дати і навчання, і можливість формувати цілісну, високодуховну особистість. І нині, у це невелике приміщення, з різних куточків міста з’їжджаються дітки – вони йдуть, щоб увібрати у себе цю неймовірну ауру знань, духовності, єдиної родини та єдиного духу. Переконаний, негаразди у нашій державі закінчаться – за це молиться уся Україна. І ваше покоління буде жити у державі, де існуватиме здорова конкуренція розуму, інтелекту, правди, а не конкуренція зброї та сили. Нехай Господь оберігає кожного на шляху до пізнання науки!».

Василь Хомінець та депутат обласної ради Володимир Чубатий передали школі мистецтв унікальне видання, яке щойно побачило світ у Тернополі, – «Тарас Шевченко у пам’яті поколінь», де зібрані світлини пам’ятників Кобзарю в усьому світі.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ