Навчальний рік новоушицькі школярі розпочали з уроку начальника міліції на тему «Україна — єдина країна»

Навчальний рік новоушицькі школярі розпочали з уроку начальника міліції на тему «Україна — єдина країна»

03.09.14 13:26 0 643
У День знань міліціонери Новоушиччини відвідали своїх підшефних — вихованців Новоушицької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІ ступенів.

Виконуючий обов’язки начальника районного відділу міліції підполковник Юрій Білянський взяв участь у проведенні святкової лінійки і виступив із напутньою промовою перед дітьми.

Юрій Олександрович також провів перший урок у випускному десятому класі, тема якого була «Україна — єдина країна». Міліціонери стали гостями на перших уроках і в інших старшокласників.

Учні спеціальної школи-інтернату підтримують дружні стосунки із людьми у погонах. Ці суворі на вигляд та за професійними обов’язками люди по-батьківськи турбуються про позбавлених щасливого дитинства дівчаток і хлопців.

Міліціонери гостюють тут не тільки у свята, а й у будні. Допомагають підшефним облаштовувати територію інтернату. Окрім того, за спеціальним розкладом, працівники ОВС проводять із дітьми заняття з правоохоронної тематики.

І цього разу працівники міліції приїхали до дітей не з пустими руками, бо ж, традиційно, жодне свято не обходиться без подарунків від шефів. Школярам вручили спортивний інвентар, який обов’язково стане їм у нагоді в новому навчальному році.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області у ...
Наступна новина: Закарпаття: на Мукачівщині ...

КОМЕНТАРІ