Хмельницька область: психологи здійснюють тренінгові заняття з особовим складом підрозділів ГУ ДСНС

Хмельницька область: психологи здійснюють тренінгові заняття з особовим складом підрозділів ГУ ДСНС

03.09.14 14:21 0 669
Психологи Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Хмельницькій області постійно здійснюють тренінги серед особового складу пожежно-рятувальних підрозділів області. Так, 1 вересня вони завітали до Дунаєвецьких рятувальників, де провели заняття на тему: «Толерантне спілкування, як метод конструктивної взаємодії працівників ДСНС України».

Метою таких тренінгів є ознайомлення учасників із видами спілкування, навчання прийомів активного слухання, формування у них навиків безоцінного слухання та розвивання невербальної передачі інформації.

У тренінгу взяли участь працівники 12-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Рятувальники мали змогу споглядати, як кожен із учасників реагує на повідомлення іншого, аби визначити, чи користується людина прийомами активного слухання чи ні, ознайомились зі своїми специфічними способами невербального спілкування, зокрема такими, як сміх, кашель, словами-паразитами та іншими. За допомогою розіграних діалогів на запропоновані теми вони навчились позбуватися стереотипних окулярів та визначати ядро толерантності групи.

Даний тренінг дав змогу працівникам підрозділу поповнити свої скарбнички комунікацій прийомами слухання, згадати, що таке толерантність та знайти в кожного цю важливу для спілкування рису.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Кримський ...
Наступна новина: м. Виноградів: вогнеборці ...

КОМЕНТАРІ