Естонія приймає на лікування українських бійців, поранених в АТО

Естонія приймає на лікування українських бійців, поранених в АТО

03.09.14 13:08 0 618
15 поранених бійців, які перебувають у Дніпропетровській обласній лікарні імені Мечникова, відправляться на лікування до Естонії, повідомили під час телеконференції, яка відбулася в лікарні з медичними працівниками з Естонії. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

За словами українських лікарів, складність полягає у тому, що в Україні відсутні спеціальні літаки для транспортування пацієнтів. Саме тому на лікування за кордон будуть доправлені лише ті хворі, які мають можливість сидіти. Це 15 солдатів, які мають переважно травми кінцівок.

Фахівці обласної лікарні імені Мечникова заявили, що готують усі необхідні документи та результати обстежень, щоб направити їх колегам із Естонії.

Усі питання з закордонними паспортами бере на себе облдержадміністрація.

Учора головний лікар Дніпропетровської обласної лікарні імені Мечникова Сергій Риженко повідомляв, що наразі в лікарні перебувають десятки поранених, зокрема, бійці, яким вдалося вирватись із «Іловайського котла».

Поранених у зоні антитерористичної операції українських військових також лікують, зокрема, в Німеччині, Ізраїлі, Туреччині, Латвії.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Чижов й Іщенко не ...

КОМЕНТАРІ