Чернівці: Олексій Каспрук зустрівся з учасниками Міжнародного Катинського рейду

Чернівці: Олексій Каспрук зустрівся з учасниками Міжнародного Катинського рейду

03.09.14 17:35 0 702
Близько 100 учасників XIV Міжнародного Катинського рейду з Польщі, Німеччини, США, Канади, Мексики, Чехії та Литви відвідали Чернівці 2 вересня. З мотоциклістами та Генеральним консулом Республіки Польща у Вінниці Кшиштофом Свідереком на Центральній площі зустрівся Чернівецький міський голова Олексій Каспрук.

Пан Кшиштоф розповів про цей щорічний мотопробіг, який присвячено пам’яті польських громадян, що загинули у Другій світовій війні й поховані за межами своєї батьківщини. Цьогоріч рейд стартував 23 серпня. Загалом байкери подолають близько 7 тисяч кілометрів, відвідуючи місця компактного проживання поляків у різних країнах, меморіали й історичні пам’ятки. Олексій Каспрук та Кшиштоф Свідерек обмінялися символічними подарунками. Міський голова побажав учасникам пробігу гарної дороги. Чернівці стали останнім українським містом у маршрутному листі рейду: далі на мотоциклістів чекають Румунія, Угорщина, Болгарія і Туреччина.

Перед від’їздом до Сучави вони прогулялися центральною частиною Чернівців, а також зустрілися із ghtlcnfdybrfvb польсько] громадb міста.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинь прощалася із ...
Наступна новина: Верховна Рада не підтримала ...

КОМЕНТАРІ