В Луцьку клуби за місцем проживання завершують підготовку до навчального року

В Луцьку клуби за місцем проживання завершують підготовку до навчального року

03.09.14 13:16 0 623
Впродовж серпня в клубах за місцем проживання працівники Луцького міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» здійснювали підготовку приміщень до нового навчального року.

У клубі «Атлет» під час минулорічної зливи влітку зіпсувало підлогу, тож необхідно було її відновити, аби у комфортних умовах проводити секційні заняття. До вирішення цієї проблеми долучилися працівники клубу та тренери. Власними силами було вкладено нове гумове покриття, здійснено ремонт приміщення. Зараз роботи тривають, залишилось покласти плитку в санвузлі, пофарбувати панелі та замінити накриття при вході.

Міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» висловлює подяку меценатам, а саме, голові наглядової ради ПрАТ «Луцькавтодор» Юрію Ольховому та Благодійному фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк», які відгукнулись та надали допомогу у придбані будівельних матеріалів та гумового покриття. Крім того, фонд Ігоря Палиці надав фінансову допомогу на придбання сучасного спортивного інвентаря для занять важкою атлетикою та стола для гри в настільний теніс.

Міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» (720 335)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ