У Волинській області свободівці доставили п'ять тонн матеріальної допомоги бійцям мобільної прикордонної комендатури

У Волинській області свободівці доставили п'ять тонн матеріальної допомоги бійцям мобільної прикордонної комендатури

03.09.14 16:33 0 675
30 серпня 2014 року Волинський комітет гуманітарного забезпечення війська, на чолі з головою Сергієм Кобою, доставив волинським бійцям з мобільної прикордонної комендатури 5 тонн матеріальної допомоги та інші речі.

Наразі прикордонники базуються на Володимир-Волинському полігоні, але в будь-яку хвилину можуть бути відправлені в зону бойових дій.

Серед матеріальної допомоги, доставленої свободівцями, було: три тонни питної бутильованої води, дві тонни продуктів довготривалого зберігання (крупи, цукор, сало, консервація, варення, мед, макаронні вироби), а також ліхтарики та речові сумки.

"Зустрів багато побратимів, свого однокласника, а також Олександра Приступу - товариша, побратима, свободівця. Хлопці бережіть себе - це найголовніше, і всі до одого повертайтеся додому, до нашого рідного краю", - побажав Сергій Коба.

Волинський комітет гуманітарного забезпечення війська висловлює щиру подяку, усім хто долучився до збору матеріальної допомоги: держлісгоспам Волинської області, Володимир-Волинському хлібозаводу, громаді Володимира-Волинського, підприємцям, священикам Собору Різдва Христового.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Рівненська область: ...

КОМЕНТАРІ