Свободівці доставили зібрану гуманітарну допомогу для українських бійців під Луганськом

Свободівці доставили зібрану гуманітарну допомогу для українських бійців під Луганськом

03.09.14 16:54 0 698
28 серпня 2014 року голова Любомльської райради свободівець Микола Сушик доставив близько 30 тонн продуктів та води для українських військових у місто Щастя Луганської області, які були зібрані Волинським гуманітарним комітетом у Любомльському, Ковельському та Луцькому районах Волинської області.

Напередодні громада Любомльського, Ковельського та Луцького районів активно долучилася до збору гуманітарного вантажу для українських військових, які протистоять російським загарбникам на Сході. Автомобіль для доставки зібраних продуктів і води надав заступник голови Володимир-Волинської райради свободівець Павло Карпюк. А підприємець Олександр Затіряха заправив авто 200 літрами палива.

"Коли ми прибули до Щастя, нас зустрів боєць загону "Айдар", свободівець, який і скерував автомобіль до місця призначення. Вдалося поспілкуватися з українськими бійцями, які протистоять російській путінській чумі на Сході. Солдати запевняли, що здавати українську землю ворогу не збираються і воюють задля перемоги. Однак висловлювали нарікання на відсутність належної державної підтримки і реальне розуміння того, що насправді відбувається на фронті з боку вищих ешелонів влади і верховного командування", - розповів про свої враження Микола Сушик.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ