У Волинській області триває громадське обговорення кандидатур на посади керівників структурних підрозділів облдержадміністрації та голів РДА. Пропозиції продовжують надходити

У Волинській області триває громадське обговорення кандидатур на посади керівників структурних підрозділів облдержадміністрації та голів РДА. Пропозиції продовжують надходити

03.09.14 17:57 0 664
Триває громадське обговорення кандидатур на посади керівників структурних підрозділів облдержадміністрації та голів РДА. Пропозиції продовжують надходити. Всі вони розміщуються на офіційному сайті облдержадміністрації. Про це на оперативній нараді повідомив голова облдержадміністрації Володимир Гунчик.

“Ми оприлюднюємо усі, без винятку пропозиції, навіть ті, які є провокативними. Процес відкритий і прозорий”, - сказав голова облдержадміністрації.

За два тижні, за словами Володимира Гунчика, буде опубліковано зведену інформацію за усіма пропозиціями.

“Тому чекаємо й далі звернень від громадськості. Окремі дані нині передані до прокуратури, СБУ та органів МВС в області, для перевірки”, - зауважив він.

Голова облдержадміністрації також повідомив, що триває спецперевірка кандидатур на посади голів РДА.

Щодо призначень керівників підрозділів центральних органів влади на місцях, то Володимир Гунчик повідомив, що на ці посади теж надходять пропозиції, однак тут рішення все ж більше залежить від столиці. Водночас він наголосив, що кого б не призначили на ту чи іншу посаду, структурам, департаментам та управлінням облдержадміністрації, райдержадміністрацій необхідно продовжувати роботу задля стабільної ситуації в області.

Голова облдержадміністрації також поінформував, що остаточні рішення будуть ним прийняті на початку жовтня, після консультацій з громадськими організаціями.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міліція звертається до ...
Наступна новина: Чернівчани зміцнюють щит ...

КОМЕНТАРІ