У Волинській області голова облдержадміністрації просить авторів ретельно перевіряти інформацію щодо ситуації у зоні АТО, яку вони поширюють у соціальних мережах

У Волинській області голова облдержадміністрації просить авторів ретельно перевіряти інформацію щодо ситуації у зоні АТО, яку вони поширюють у соціальних мережах

03.09.14 15:21 0 763
В облдержадміністрації продовжують працювати над вирішенням питань, порушених батьківськими комітетами військовослужбовців. Як повідомив радник голови ОДА в ході оперативної наради, “на сесії обласної ради минулого тижня були прийняті звернення батьків до вищих органів влади, в тому числі, йдеться і про повернення до виконання обов'язків колишнього командира 51-ї бригади, а також її концентрацію та подальшу ротацію”.

Він також зазначив, що ці звернення до органів вищої влади передали матері та батьки волинських бійців особисто наступного дня: оперативно була організована поїздка батьківського комітету до столиці.

“Ситуація у 51-й бригаді - питання яке є нині найголовнішим для усіх служб та відомств облдержадміністрації. Наші бійці - це головне для Волині, тому працюємо і далі максимально оперативно та координовано”, - зауважив голова облдержадміністрації Володимир Гунчик.

Разом з тим, голова облдержадміністрації звернувся до людей, які поширюють ту чи іншу інформацію про стан справ у 51-й бригаді та загалом про військові дії в соціальних мережах. Адже зачасту дані є недостовірними, а люди їм вірять.

“За кожним прізвищем - родини, матері, дружини, діти. І коли одного дня вони бачать свого сина чи батька у списках загиблих, а наступного - читають, що автор помилився, то можна тільки уявити, що ці люди переживають. Тому просив би бути обережнішими з поширенням інформації у соціальних мережах, перевіряти її, не поспішати з заявами”, - наголосив Володимир Гунчик.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирському районі ...
Наступна новина: На Буковині метикуватому ...

КОМЕНТАРІ