Луцький національний технічний університет прийняв до своїх лав першокурсників

Луцький національний технічний університет прийняв до своїх лав першокурсників

03.09.14 18:49 0 710
Розпочався новий навчальний рік у Луцькому національному технічному університеті. Цьогоріч до великої студентської родини вищого навчального закладу приєдналося ще 1500 хлопців та дівчат. Привітати першокурсників з новим етапом у їхньому житті завітали голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик, перший заступник голови обласної ради Олександр Пирожик, Луцький міський голова Микола Романюк, представники духовенства.

Розпочинаючи захід, присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять військовослужбовців, які загинули у зоні проведення АТО.

З вітальним словом до присутніх звернувся міський голова Микола Романюк, який також є випускником цього вузу. Він наголосив, що саме нинішній студентській молоді розбудовувати Україну. «Зараз нашій державі дуже необхідні фахівці технічних спеціальностей, зокрема, будівельники, інженери, машинобудівники, які б використовували в роботі сучасні технології та інноваційні підходи», - зазначив він.

«У Луцькому національному технічному університеті хороший, висококваліфікований професорсько-викладацький склад, який дасть вам необхідні знання та навики. Вам потрібно лише старанно вчитися та переймати настанови своїх педагогів. Поряд з вами стоять батьки, які вас виростили і покладають на вас велику надію», – зазначив Микола Романюк.

Звернув увагу міський голова й на нинішню ситуацію в країні. «На Донбасі не розпочали роботу близько 100 вузів та 900 шкіл. Пам’ятайте про це і розумійте важливість подій у країні. Разом ми маємо дати відсіч агресорам, які прийшли на нашу землю. Українці ніколи не були завойовниками, але коли нападали на нас, то ми спільно до останньої краплини крові захищали свою землю. Ми обов’язково переможемо», – зазначив він.

Із словами привітань та побажань легкого навчання і цікавих студентських років звернулися депутати міської ради Ірина Констанкевич та Григорій Пустовіт, донька якого стала першокурсницею цього навчального закладу.

Також благословили на гарне навчання студентів та викладачів Луцького національного університету й священнослужителі УПЦ та УПЦ КП.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненські міліціонери ...
Наступна новина: Сергій Ратушенко: ...

КОМЕНТАРІ