Батальйон "Івано-Франківськ": "Відновимося і знову на службу"

Батальйон "Івано-Франківськ": "Відновимося і знову на службу"

03.09.14 17:23 0 826
На Прикарпаття із зони проведення антитерористичної операції повернулася частина бійців батальйону спеціального призначення УМВС в області "Івано-Франківськ". Їх зустрічали родичі, друзі, керівництво обласного управління внутрішніх справ, колеги та бойові побратими.

Бійці спецбатальйону майже місяць несли службу у східному регіоні України. Вони забезпечували організацію роботи на блок-постах, виконували міліцейські функції по зачищенню території та інше. Частина загону брала участь у боях під Іловайськом.

Біля обласного управління міліції бійців, не приховуючи сліз на очах, зустрічали під гучні оплески та вигуки «Слава Героям!» рідні та товариші.

Як зазначив під час зустрічі начальник УМВС України в Івано-Франківській області Микола Семенишин, який сам нещодавно побував у розташуванні батальйону, зараз відбувається його передислокація та доукомплектування для того, щоб далі продовжувати виконувати завдання в зоні проведення АТО. Він також зауважив, що гордиться мужністю та стійкістю прикарпатських правоохоронців, бо жоден з них не кинув зброю на вимогу ворогів, а всі відважно трималися до кінця.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Вирок суду вислухав ...

КОМЕНТАРІ