В Івано-Франківській області школяр з Долинщини розпочав навчальний рік крадіжкою

В Івано-Франківській області школяр з Долинщини розпочав навчальний рік крадіжкою

03.09.14 16:19 0 703
У своєрідний спосіб відзначив початок нового навчального року 11-класник з Долинського району – хлопець обікрав помешкання односельців.

Як згодом з’ясували працівники долинської міліції, юнак скористався безпечністю господарів оселі, які залишили її відчиненою. Раніше він товаришував з сином власників будинку, тож, як мовиться, орієнтувався в домі.

У День знань одинадцятикласник відзначив свято, як кажуть, по дорослому – з алкоголем. Саме цей фактор й став вирішальним у тому, що неповнолітній хлопець відважився на крадіжку. За відсутності господарів він спакував у пакети 40 відеодисків, мобільний телефон, кілька кухонних ножів та інші побутові речі. В одній з кімнат знайшов 200 доларів США і з викраденим поспішив залишити чуже помешкання.

Оперативники карного розшуку Долинського райвідділу міліції після повідомлення про вчинення майнового посягання протягом доби встановили особу підозрюваного, а відтак й вилучили викрадені речі. Їх школяр заховав у новобудові неподалік власного дому.

Відтепер учень перебуватиме під особливим контролем працівників кримінальної міліції у справах дітей, адже за фактом скоєння крадіжки розпочато кримінальне провадження.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Володимир Гунчик: ...

КОМЕНТАРІ