У Львові ігор Мірошниченко та Андріян Гутник передали технічну допомогу добровольчим батальйонам

У Львові ігор Мірошниченко та Андріян Гутник передали технічну допомогу добровольчим батальйонам

03.09.14 13:48 0 744
30-31 серпня свободівська делегація на чолі з народним депутатом Ігорем Мірошниченком та радником голови Державного агентства лісових ресурсів Андріяном Гутником передала українським воякам у зоні АТО необхідні технічні засоби, термобілизну та харчі. Свободівці відвідали побратимів, які виконують бойові завдання у складі батальйону територіяльної оборони "Київська Русь" та Національної гвардії України імени генерала Кульчицького.

У Дебальцевому Ігор Мірошниченко та Андріян Гутник передали гвардійцям, які утримують стратегічне перехрестя, якісні радіостанції, додаткові акумулятори до них, гарнітуру та посилювальні антени. Крім того, націоналісті передали командиру блокпоста прилади нічного бачення. Один із них – від очільника спільноти прихильників ВО "Свобода" у Канаді Богдана Музички.

Оскільки Дебальцеве з трьох сторін перебуває в оточенні, є висока імовірність того, що російські війська спробують взяти і цю територію в кільце. Хлопці готові утримувати позиції. Свободівці передали їм мобільні зарядні прилади з сонячними батареями, газові пальники та запаси харчів, що не потребують приготування.

"Я переконаний, що Генеральний штаб має ухвалити чітке рішення – застосувати всі наявні резерви важкого озброєння, скоординувати дії добровольчих батальйонів та регулярних військ. Після цього маємо ударити "єдиним кулаком".

Та на разі армія існує виключно завдяки підтримці волонтерів. Тому зараз ми замовили два вживаних "законсервованих" автомобілі. Їх відремонтують, після чого вони будуть передані армії. Але це має робити Генеральний штаб, а не волонтери.

Найцікавіше, що, за нашою інформацією, у військовій частині на території Артемівська стоїть "законсервована" військова техніка. На моє переконання, цю техніку необхідно якнайшвидше розконсервувати і передати батальйонам, які базуються поблизу", – зауважив Ігор Мірошниченко.

Для бійців батальйону "Київська Русь", в якому воює зокрема помічник народного депутата Ігоря Мірошниченка Володимир Назаренко, також було передано 10 комплектів якісних рацій із витривалими батареями та посилювальними антенами. Також хлопцям було передано термобілизну з антибактеріальною ниткою.

Для підтримки бойового духу бійці отримали "бумбокси" від програми "Український рок-н-рол" з понад 400 піснями від рідних виконавців. А також карти "Бий падлюку!" із зображеннями російських найманців.

Оскільки минулого тижня обидва батальйони побували у боях – їм було передано сучасні натівські джгути та ізраїльські бандажі. Це стало можливим завдяки допомозі волонтерів.

Крім того, Андріян Гутник за сприяння керівника штабу ВО "Свобода" на Донеччині Олега Куцина доправив на Донбас 30 тонну фуру харчів, засобів гігієни тощо, зібрану підрозділами Держлісагенства.

"Працівники лісового господарства, як і сотні небайдужих українців, долучаються до допомоги Збройним Силам України, Нацгвардії і простим мешканцям, які постраждали в ході антитерористичної операції на сході країни. Гуманітарний вантаж, який було доставлено на лінію фронту – це вже не перша допомога від лісівників українській армії. Ми будемо й надалі допомагати всім необхідним: продовольством, лісопродукцією – до повної перемоги України над російськими окупантами", – зазначив Андріян Гутник.

На разі свободівці готують наступні поїздки на схід.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ