Львівщина: відбулась річна програмна конференція під гаслом «Співпраця на висоті»

Львівщина: відбулась річна програмна конференція під гаслом «Співпраця на висоті»

03.09.14 14:08 0 667
21 серпня 2014 року відбулася річна програмна конференція в Арламові, що розташований на межі Східних та Західних Карпат. У заході взяло участь 146 представників усіх регіонів Програми, в тому числі представники проектів, регіональних і національних органів влади та управління програмою (68 осіб з Польщі, 35 осіб з Білорусі та 43 особи з України).

Конференція, що відбулася під гаслом «Співпраця на висоті», стала важливою віхою в реалізації Програми та символічно була проведена на висоті Карпатських гір. Крім цього, тема Карпат як регіону спільної багатонаціональної спадщини і єдності культур була наскрізним мотивом заходу.

Під час конференції учасників було ознайомлено з поточним станом реалізації Програми і представлено основні принципи Програми Польща-Білорусь-Україна ЄІС ТКС 2014 – 2020. Окрім презентацій, було продемонстровано фільм про результати, одержані проектами на . Після цього відбулася панельна дискусія з представниками бенефіціарів з Польщі, Білорусі та України. На прикладі шести проектів, які впроваджуються у трьох країнах, було представлено і обговорено досвід у різних сферах діяльності. Особливим елементом конференції був новий польсько-український маршрут «Гео-Карпати – створення польсько-українського туристичного шляху “(IPBU.01.02.00-18-203/10) і візит в проект «Полянчик і Східниця – давайте використовувати наш культурний і туристичний потенціал для підвищення конкурентоспроможності Бєщад» (IPBU.01.02.00-18-703/11-00). Обидва проекти стали прикладом успішних ініціатив у цій галузі, зокрема, побудований амфітеатр у Полянчику.

Конференція також дала учасникам можливість обміну передовим досвідом та спілкування зі своїми партнерами та органами програми.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині п'яний ...
Наступна новина: Протягом тижня підрозділи ...

КОМЕНТАРІ