Львівщина: у січні-серпні 2014 року до бюджетів усіх рівнів загалом по області надійшло 10,5 млрд.грн. податків та платежів

Львівщина: у січні-серпні 2014 року до бюджетів усіх рівнів загалом по області надійшло 10,5 млрд.грн. податків та платежів

03.09.14 15:55 0 680
Протягом січня-серпня 2014 року загалом на Львівщині до бюджетів усіх рівнів надійшло 10,5 млрд.грн. податків та неподаткових платежів, що на 834,2 млн.грн. або 8,7 % більше порівняно з відповідним періодом минулого року.

Так, до державного бюджету за звітний період мобілізовано 7,0 млрд.грн. доходів, за рахунок яких відраховується дотація місцевим бюджетам області. Це становить 106 % до надходжень за відповідний період 2013 року,

в тому числі:

- податковими органами забезпечено надходження 3,7 млрд.грн. або 110,6 % до надходжень за січень-серпень 2013 року;

- митними органами мобілізовано 3,2 млрд.грн., що становить 102,6 % до надходжень за відповідний період торік;

- платежів, мобілізованих іншими міністерствами і відомствами, надійшло 49,8 млн.гривень.

До загального фонду місцевих бюджетів за 8 місяців 2014 року надійшло 2,4 млрд.грн., що становить 102,1 % до надходжень за відповідний період минулого року та 94,8 % до плану на січень-серпень п.р. Відставання має місце в містах Бориславі, Дрогобичі, Моршині, Самборі, Стрию, Трускавці, Червонограді, а також Бродівському, Буському, Городоцькому, Жидачівському, Жовківському, Радехівському, Самбірському, Сколівському, Старосамбірському, Турківському районах.

Однією з основних причин невиконання планових завдань та невисоких темпів зростання надходжень до місцевих бюджетів є зменшення обсягів сплати податку на доходи фізичних осіб рядом великих платників. Це, зокрема, Львівська філія ПРАТ „Київстар”, ПАТ „Галичфарм”, ПАТ „Львівгаз”, Бурове управління „Укрбургаз”, ДП „Львівський бронетанковий завод”, ВАТ „Жидачівський целюлозно-паперовий комбінат”, ВП „Шахта „Зарічна”, Шахта „Червоноградська”, ДП „ЛДЗ „Лорта”, ДП СКК „Моршинкурорт”, ВАТ „НПК-Галичина”, Пасажирське вагонне депо Львів.

Місцеві бюджети області протягом січня-серпня п.р. отримали 2,9 млрд.грн. дотації вирівнювання з державного бюджету, що становить 99,9 % до плану.

У поточному році забезпечується виплата заробітної плати працівникам бюджетних установ. Станом на 01.09.2014року протермінована заборгованість з оплати праці в місцевих бюджетах відсутня.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Кримські клуби вже ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: в ...

КОМЕНТАРІ