У Львівській області у День знань дрогобицькі правоохоронці завітали у школу - інтернат

У Львівській області у День знань дрогобицькі правоохоронці завітали у школу - інтернат

03.09.14 16:47 0 701
* Працівники Управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю у Львівській області спільно з працівниками Дрогобицького міського відділу міліції у День знань завітали до учнів загальноосвітньої школи-інтернат у селі Нагуєвичах Дрогобицького р

Працівники Управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю у Львівській області спільно з працівниками Дрогобицького міського відділу міліції у День знань завітали до учнів загальноосвітньої школи-інтернат у селі Нагуєвичах Дрогобицького району.

Учні з вчителями зустрічали правоохоронців біля школи із радістю запросили їх приєднатися до свята. Учні прийшли на свято першого дзвоника у вишиванках. Розпочалось святкування з виконання Державного гімну України, далі настановими діткам дали настоятелі греко-католицького храму у селі Нагуєвичах, за тим хвилиною мовчання усі присутні вшанували пам'ять загиблим в зоні АТО та прочитали молитву за мир.

Заступник начальника Управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю у Львівській області полковник міліції Петро Полевой та заступник Дрогобицького міського відділу підполковник міліції Олег Тичинський привітали учнів зі святом, побажали їм рости здоровими, благополуччя, успіху, удачі у всіх починаннях та вручили подарунки школі та першокласникам.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області,

за матеріалами Наталі Постойко,

помічник начальника Дрогобицького МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Дільничні інспектори ...
Наступна новина: Івано-Франківська область: ...

КОМЕНТАРІ