У Львівській області червоноградські правоохоронці встановили особу чоловіка, котрий викрав з магазину "джентльменський набір"

У Львівській області червоноградські правоохоронці встановили особу чоловіка, котрий викрав з магазину "джентльменський набір"

03.09.14 16:04 0 730
Конфети, шоколад, салямі та пляшка коньяку – такий набір справжнього джентльмена викрав з червоноградського магазину місцевий мешканець

Правоохоронців Червоноградського міськвідділу міліції про крадіжку повідомила заступник директора магазину. За її словами, 28 серпня, близько 16 години, невідомий чоловік, перебуваючи у приміщенні магазину, взяв з полиці плитку шоколаду «Світоч», цукерки «Зоряне сяйво», салямі та пляшку коньяку «Шустов».

Цей набір зловмисник проніс повз касу, не розрахувавшись. Проте охоронці магазину вчасно зреагували на дії чоловіка, повідомили адміністрацію магазину та викликали правоохоронців.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Речові докази вилучено, особу зловмисника встановлено - ним виявився 30-тирічний непрацюючий мешканець міста Червоноград.

Найбільше у цій ситуації вражає не сума викраденого і не спосіб, у який була здійснена крадіжка – а власне набір викрадених продуктів, який свідчить про тонкий смак зловмисника.

За цим фактом відкрито кримінальні провадження за ч.1 ст.15 (замах на злочин) КК України та ч.1 ст.185 (крадіжка) КК України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі назар ...
Наступна новина: ООН схвалила розслідування ...

КОМЕНТАРІ