У Жовкві відбудеться відкритий Кубок України з авіамодельного спорту

У Жовкві відбудеться відкритий Кубок України з авіамодельного спорту

03.09.14 13:25 0 651
Переможці національних змагань з авіамодельного спорту в класі моделей «Повітряний бій» здобудуть путівки на чемпіонат Європи 2015 року, який відбудеться у місті Пасаржик (Болгарія). 12-14 вересня змагання стартують у місті Жовква Львівської області на місцевому стадіоні «Розточчя». Захід проводяться за підтримки управління молоді та спорту облдержадміністрації.

У змаганнях братимуть участь близько 30 спортсменів-авіамоделістів, які представлятимуть збірні команди АР Крим, Донецької, Дніпропетровської, Закарпатської, Київської, Луганської, Львівської, Одеської, Тернопільської, Сумської, Чернігівської, Чернівецької, Харківської областей України та міста Києва. Також планується участь представників збірних команд з Молдови, Литви та Польщі.

Організатори змагань: Центрально-спортивний клуб Товариства сприяння обороні України, Федерація авіаційних видів спорту України, Жовківський районний комітет ПСОУ, відділ у справах молоді та спорту Жовківської райдержадміністрації, установа дитячо-юнацьких спортивних та молодіжних клубів Жовківщини.

Урочисте відкриття змагань відбудеться 13 вересня 2014 року о 10 годині на стадіоні «Розточчя» у місті Жовква.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільська обласна ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ