В Житомирській області рятувальники привітали дітей Денишівського навчально-реабілітаційного центру зі святом першого дзвоника

В Житомирській області рятувальники привітали дітей Денишівського навчально-реабілітаційного центру зі святом першого дзвоника

03.09.14 19:28 0 768
1 вересня співробітники Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій Житомирщини навідали своїх маленьких підшефних з комунального закладу «Денишівський навчально-реабілітаційний центр» Житомирської обласної ради, щоб привітати їх з днем знань.

Співпраця між надзвичайниками та Денишівським дитячим будинком почалася давно. Вже понад 10 років рятувальники області намагаються якомога частіше навідувати своїх маленьких друзів та надавати необхідну допомогу закладу. Саме тому вихованці дитячого будинку з нетерпінням чекають на жаданих гостей і нагороджують їх, у свою чергу, найпозитивнішими емоціями.

Цей рік не став винятком - представники мужньої професії мали змогу переглянути невеличкий концерт, який підготували вихованці закладу. Дітвора з особливим натхненням розповідала вірші та співала пісні. Після закінчення кожного виступу усі присутні не стримували емоцій та власних долонь задля того, щоб виразити своє захоплення юними артистами.

Наприкінці рятувальники вручили дітям подарунки, та всі гості свята поділились теплими словами та побажаннями з малечею. У свою чергу первачки пообіцяли отримувати гарні оцінки та не підводити свій славетний заклад.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Пересу знайшли заміну у ...

КОМЕНТАРІ