Рятувальники допомогли тринадцятьом вимушеним переселенцям зі Сходу України переїхати на нове місце проживання, що пристосоване до осінньо-зимового періоду

Рятувальники допомогли тринадцятьом вимушеним переселенцям зі Сходу України переїхати на нове місце проживання, що пристосоване до осінньо-зимового періоду

03.09.14 15:01 0 648
Як вже було сказано раніше, з червня поточного року близько 300 вимушених переселенців зі Сходу нашої держави тимчасово проживали у таборі «Літня Церква Різдва», що розташований у селі Зарічани Житомирського району. На жаль, у даному таборі відсутнє опалення, що унеможливлює перебування там людей з настанням холодів. На засіданнях регіонального координаційного штабу з питань розміщення громадян, які прибувають з тимчасово окупованих територій та районів проведення АТО до Житомирської області, постійно порушувалося питання щодо розміщення вимушених переселенців в осінньо-зимовий період.

1 вересня спільними зусиллями обласної влади та співробітників Управління ДСНС Житомирщини було надано допомогу тринадцятьом нашим співвітчизників щодо переїзду із табору «Літня Церква Різдва» до закладу, пристосованого до проживання в осінньо-зимовий період. Серед них була присутня ода вагітна жінка та ще одна мешканка Донбасу, яка щойно народила дитину. Всіх їх було доставлено до лікувально-санаторного центру «Дениші», що знаходиться у селі Дениші Житомирського району У даному оздоровчому закладі передбачені усі необхідні умови для комфортного проживання людей, у тому числі і під час холодів. Харчування ж та навчання маленьких мешканців Сходу тут буде забезпечуватися за рахунок державного та обласного бюджетів.

Рятувальники транспортували особисті речі громадян на службовому автотранспорті та допомогли їм облаштуватися на новому місці проживання.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Михайло Блавацький: ...

КОМЕНТАРІ