начальник управління ДСНС у Чернігівській області Ігор Федоренко привітав школярів Малодівицької школи з нагоди 1-го вересня

начальник управління ДСНС у Чернігівській області Ігор Федоренко привітав школярів Малодівицької школи з нагоди 1-го вересня

03.09.14 18:11 0 708
1 вересня - День знань. Особливе свято, яке завжди насичене емоційністю та хвилюючою атмосферою. Голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають поздоровлення і кожне людське серце відгукується на заклик першого дзвоника. В цей день вітають учнів та викладачів з початком нового навчального року.

Не оминуло це свято і Малодівицьку загальноосвітню школу, що на Прилуччині. На нього прийшла велика кількість місцевих жителів та почесні гості, серед яких заступник голови Прилуцької районної ради Микола Синенко, начальник управління Держслужби з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області полковник служби цивільного захисту Ігор Федоренко та начальник Прилуцького державного пожежно-рятувального загону №3 підполковник служби цивільного захисту Сергій Вербицький.

Посадовці висловили побажання школярам активного та результативного навчання, а також наголосили, аби поряд з високими знаннями учні виховувалися з любов’ю та пошаною до батьків, вчителів, рідного села та до нашої неньки України.

- Від рятувальників Держслужби з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області бажаємо всім Вам жити у безпеці, під мирним небом над головою та щоб у житті кожного з вас не траплялися надзвичайні ситуації - підкреслив Ігор Федоренко.

Пролунав перший дзвоник. Діти у гарному настрої відправилися на свій перший урок. Шкільні портфелі, рюкзаки та шкільне приладдя для юних школярів з малозабезпечених, сімей чиї батьки на сьогоднішній день захищають нашу державу, а також з родин вимушених переселенців із зони АТО подарунки особисто вручив Ігор Федоренко.

- За пожежно-рятувальною службою Чернігівщини закріплений Прилуцький район, а безпосередньо Малодівицька загальноосвітня школа є нашим підшефним закладом. Традиційно, щороку керівництво Управління відвідує цю школу. Враховуючи ту не легку ситуацію, яка на теперішній час склалася у нашій країні, для цих діточок, які повноцінно не забезпечені шкільним приладдям, рятувальники Чернігівщини зібрали кошти, аби діти свій перший учбовий день зустріли радісно, а в подальшому радували батьків високими результатами у навчанні - зазначив Ігор Федоренко.

Після завершення урочистої лінійки гості оглянули навчальний заклад та відвідали пришкільний музей історії українського села.

УДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: увага ...
Наступна новина: У зону АТО вирушили ще ...

КОМЕНТАРІ