Рівненські міліціонери знову вирушили на Схід

Рівненські міліціонери знову вирушили на Схід

03.09.14 18:47 0 697
Проводжали міліціонерів з тривогою в очах, їх рідні, друзі та колеги в зону антитерористичної операції. Більше півсотні правоохоронців Рівненщини вже вкотре вирушили захищати цілісність та Незалежність нашої держави.

Правоохоронці Рівненської області в рамках проведення антитерористичної операції на Сході країни, продовжують захищати єдність та суверенітет України. Черговий загін, до складу якого увійшли працівники апарату УМВС в Рівненській області, Рівненського міського відділу та міськрайвідділів області, бійці спеціальних підрозділів — загалом 55 правоохоронців краю.

Сформований загін виключно із числа добровольців запевнив, що готовий з честю та гідністю захищати інтереси нашої держави.

Керівництво УМВС в Рівненській області забезпечило своїх підлеглих бронежилетами, екіпіровкою, засобами захисту та необхідним озброєнням. Подбало керівництво і про продукти харчування, питну воду та теплий одяг для наших бійців.

Підтримати бойовий дух своїх підлеглих та колег приїхав начальник Рівненського міськвідділу полковник міліції Руслан Мельник, який побажав хлопцям якнайшвидше повернутися додому живими і здоровими і обов’язково з перемогою.

Надія ЮРЧУК,

Рівненський МВ УМВС

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Луцький національний ...

КОМЕНТАРІ