У Рівненській області з вітерцем на краденому мотоциклі

У Рівненській області з вітерцем на краденому мотоциклі

03.09.14 16:14 0 652
Післяобідньої пори 28 серпня демидівчанин Сергій виявив відсутність власного мотоцикла на своєму подвір’ї, а тому не зволікаючи набрав «102». Мешканці райцентру, котрі бачили, куди попрямував «залізний кінь», допомогли правоохоронцям Млинівського РВ УМВС наздогнати його та повернути господареві.

З’ясувалось, що по сусідству від заявника місцева жителька Марія доглядає літню бабцю. Того дня до неї на гостинну чарку-другу зайшли знайомі Михайло та Степан. Спілкуючись зайшла мова і про двоколісні транспортні засоби. Дівчина одразу згадала, що один із таких стоїть неподалік.

Трохи захмеліла компанія вирушила на «оглядини». Найстарший Степан взяв ініціативу в свої руки: завів мотоцикла, позаду посадив друзів і поїхав «з вітерцем». Першу зупинку організували на ставку в селі Книгинине та проїжджаючи згодом сусідню Лішню, у них закінчився бензин. На ближчій АЗС трохи наповнили паливний бак та вирушили до Рогізного, де мешкає Михайло. Там їх і наздогнали правоохоронці.

- Описані вище події кваліфіковано за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом», - поінформував тимчасово виконуючий обов’язки начальника Млинівського РВ Сергій Волков.

Яке покарання очікує трійцю на фініші заїзду, стане відомо із вироку суду. Максимальна ж санкція, передбачена законом за подібне правопорушення – ув’язнення строком від трьох до п’яти років.

Олеся БОНДАРЕЦЬ,

Млинівський РВ (з обслуговування Демидівського

та Млинівського районів) УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: І знову на Тернопільщині ...
Наступна новина: У Львівській області під ...

КОМЕНТАРІ