На Рівненщині п'яний захотів покататися і викрав… КамАЗ

На Рівненщині п'яний захотів покататися і викрав… КамАЗ

03.09.14 14:08 0 675
У місті Костополі працівники відділу ДАІ затримали 20-річного Миколу, який їхав мотоциклом «Восход». Хлопець був на підпитку та не мав документів на транспортний засіб.

– «На порушника склали адмінпротокол, мотоцикл забрали на штрафмайданчик, але Микола додому пішки йти не захотів, - каже Ігор Ювковецький, начальник відділу ДАІ Костопільського району. — Він зайшов на територію автопарку та зумів завести КамАЗ з причепом. Сторож хоча й бачив, що вантажівка виїжджає з території, зупиняти її не став, бо подумав, що за кермом перебуває власник. Неподалік повороту на Лісопіль Микола не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. Залишивши там вантажвіку, зник з місця пригоди. Тепер відповідатиме не лише за керуванням авто у нетверезому стані, й за викрадення чужого авто».

За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом за ч.1 статті 289 Кримінального Кодексу України інформацію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Доречі, Микола вже неодноразово притягувався до адміністративної та кримінальної відповідальності. Він зізнався у вчиненому кримінальному правопорушенні та пояснив, що незаконно заволодів автомобілем, бо перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Тетяна Корольчук,

помічник начальника Костопілььского РВ УМВС України

в Рівненській області.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Аби погасити кредит, ...
Наступна новина: Львівщина: відбулась річна ...

КОМЕНТАРІ