Працівники ДСО Рівненщини з подарунками завітали на перший дзвоник у Клеванську спеціальну загальноосвітню школу-інтернат

Працівники ДСО Рівненщини з подарунками завітали на перший дзвоник у Клеванську спеціальну загальноосвітню школу-інтернат

03.09.14 13:01 0 747
З величезними бантами і оберемками квітів урочисто зібралися на 1 вересня учні Клеванської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату. Для них розпочинається нова сторінка життя, сповнена цікавими, барвистими подіями та новими знаннями. Розділити ж загальне радісне відчуття приїхали і працівники Державної служби охорони в Рівненській області. Адже ніколи не забувають про своїх маленьких друзів, і завжди раді дати їм життєві настанови.

Та завітали на свято знань міліціонери не з пустими руками, а з подарунками. Свій перший урок в новому навчальному році учні розпочнуть з новенькими канцелярськими приладдями.

– Ми кожного року приїжджаємо сюди. І кожного разу ці дітки з непідробною радістю нас зустрічають. Дуже приємно робити подарунки, коди бачих в очах щиру вдячність. Мені здається, що їм не важливі, навіть, ці подарунки, а головне – що про них не забувають, піклуються, запитують, як справи, - говорить старший інспектор відділу кадрового забезпечення УДСО при УМВС України в Рівненській області майор міліції Андрій Доманський.

Цього року велику і дружну сім`ю Клеванської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату поповнили ще три першокласника. Їм ще прийдеться познайомитися зі звичним розпорядком учня - рано вставати, носити змінку, відповідати на уроках, робити домашнє завдання. Але вони в душі неодмінно відчувають радісні і святкові почуття, переступаючи поріг школи перший раз у своєму житті.

– Це урочиста мить не лише для першокласника, а й для вчителів та батьків. Також не залишаємося осторонь і ми, адже ми вже відчуваємо відповідальність за цих маленьких особливих громадян України, - говорить заступник начальника УДСО при УМВС України в Рівненській області майор міліції Володимир Нацик. – Тому ми і надалі будемо підтримувати і допомагати нашому підшефному закладу, і завжди будемо раді знову завітати в гості при найменшій нагоді.

Вікторія Бондар

УДСО при УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: 11-14 вересня відбудеться ...

КОМЕНТАРІ