Рівненська область: рятувальники спільно з органами місцевої влади продовжують профілактично-роз’яснювальну роботу з метою запобігання виникнення пожеж

Рівненська область: рятувальники спільно з органами місцевої влади продовжують профілактично-роз’яснювальну роботу з метою запобігання виникнення пожеж

03.09.14 16:34 0 685
Станом на 03 вересня поточного року у Рівненській області зареєстровано 825 пожеж, внаслідок яких на місці загорянь виявлено 30 загиблих громадян, із них 4 дітей.

Щоб запобігти трагедіям на пожежах та під час різного виду надзвичайних пригод, працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій спільно з представниками місцевих органів влади, соціального захисту населення постійно проводять профілактичні рейди у населених пунктах Рівненщини.

Зокрема, 02 вересня у м. Костопіль та Дубровицькому районі учасники профілактичного рейду в житловому секторі вказали людям на наявні протипожежні недоліки, роз’яснили основні правила безпечної поведінки в побуті, провели інструктажі та бесіди на протипожежну тематику та вручили відповідні листівки та пам’ятки. Надано допомогу незахищеним верствам населення щодо приведення в пожежобезпечний стан власних помешкань (заміна некаліброваних вставок, приведення у справний стан електромережі, тощо). Люди дякували за допомогу і щире слово, а також обіцяли дотримуватись правил пожежної безпеки.

Шановні жителі краю! Пам’ятайте, що постійне дотримання правил пожежної безпеки – запорука збереження людського життя та значних матеріальних цінностей!

У разі виникнення пожежі або іншої надзвичайної події негайно телефонуйте до Служби порятунку 101!

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: "Українського змісту ...

КОМЕНТАРІ