Землевпорядниками Тернопільщини ведеться активна робота щодо забезпечення соціальних гарантій військовослужбовців

Землевпорядниками Тернопільщини ведеться активна робота щодо забезпечення соціальних гарантій військовослужбовців

03.09.14 14:26 0 717
Фахівцями землевпорядної служби Тернопільщини ведеться робота по забезпеченню земельними ділянками військовослужбовців, мобілізованих до лав Збройних Сил України, а також тих, які беруть участь в антитерористичній операції, членів родин військовослужбовців, загиблих у ході її проведення. Про це повідомили у прес-службі Головного управління Держземагенства у Тернопілській області.

З клопотаннями про отримання земельних ділянок до Головного управління Держземагентства у Тернопільській області звернулося 35 учасників антитерористичної операції. Наразі надано дозволи на розробку 32-ти проектів землеустрою щодо відведення у власність земельних ділянок загальною площею, яка складає 8,82 га.

Загалом для забезпечення земельними ділянками зазначеної категорії громадян визначено земельні масиви в межах та за межами населених пунктів, які можуть бути безоплатно передані у власність для ведення особистого селянського господарства та ведення індивідуального садівництва загальною площею 485 гектарів.

Також ведеться щоденний моніторинг стану розгляду заяв про отримання у власність земельних ділянок та оперативне реагування на випадки порушення норм чинного законодавства при їх розгляді.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: в ...
Наступна новина: Протягом тижня підрозділи ...

КОМЕНТАРІ